Verhuur

Wist u dat Downtown buiten onze reguliere openingstijden ook als locatie te huur is? Dit oude kerkgebouw is natuurlijk een unieke plek voor uw bedrijfsbijeenkomst, jubileum of presentatie. 

Met veel plezier zorgen wij met ons personeel voor een overgetelijke ervaring voor u en uw gasten. Uiteraard is onze locatie van alle technische gemakken voorzien en kijken wij er naar uit om u ook met onze culinaire gastvrijheid te verrassen tijdens uw evenement. 

Wij kunnen groepen tot 200 personen ontvangen en gaan hierover uiteraard graag verder in gesprek. Neem contact met ons op of kom eens gezellig binnenlopen in Downtown. 

 

Vergaderen of werken in Downtown?

Het is ook mogelijk om bij ons te vergaderen! Op de eerste etage zijn er diverse werkplekken. Ook is op de 1e etage een afgesloten spreekkamer / flexwerkplek per dagdeel te huur. Op de 2e etage is een afgesloten vergaderzaal per dagdeel te huur. Er zijn diverse opstellingen mogelijk in de vergaderzaal. Standaard is de U-vorm aanwezig. Verder zijn de theater- en boardroom opstelling mogelijk.

Reserveren?

Bekijk hieronder de beschikbaarheid van de  spreekkamer en de vergaderzaal of neem contact met ons op via 0318 – 209700.

Vergaderzaal
01
Spreekkamer
02
Flexwerkplek
03

200 personen

In het grand-café is ruimte voor circa 200 personen. Er zijn diverse opstellingen mogelijk, denk aan een diner-, cabaret- of theateropstelling.

Kinderruimte

Er is voor de kinderen een grote ruimte beschikbaar waar ze ongestoord kunnen spelen, knutselen, bouwen of relaxen in de mini-bioscoop.

Sfeervol

In onze sfeervolle setting is het mogelijk om een vergadering, (bedrijfs)feest of jubileum te vieren.

Beveiligingscode:
security code
Vul beveiligingscode in:

Vraag aan
 

Vanaf dinsdag 20 augustus
staan wij weer voor u klaar!

Wij zijn op vakantie!

Barbier Kerels is wel geopend. Bloosz is gesloten van 16-7 tot 30-7.