Home  ›  Winkels & organisaties  ›  

Vida

Vida

Moeder worden is een kunst. Het is meer dan alleen een fysieke verandering – het is een samenspel van lichaam en geest. Soms loop je vast in dit proces van moeder worden en moeder zijn. Je kan je terneergeslagen en zwak voelen. Verdrietig of boos. Eenzaam, onbegrepen. Niet in staat om dingen te veranderen of om te genieten van wat mooi is en goed gaat. Als je op dat punt bent of daar dreigt te komen, of wanneer je je al een tijdje zo voelt, dan wil ik je graag helpen. Schroom niet om contact met mij op te nemen. Geopend op afspraak.

Openingstijden

Maandag:

09.00 – 21.00 uur

Dinsdag:

09.00 – 21.00 uur

Woensdag:

09.00 – 21.00 uur

Donderdag:

09.00 – 21.00 uur

Vrijdag:

09.00 – 21.00 uur

Zaterdag:

09.00 – 12.00 uur

Zondag:

gesloten

Over mij

Mijn naam is Kristy Remijn-van Barneveld. Ik ben getrouwd met Albert-Jan en moeder van Mart (2008), Davitha (2012) en Anna-Roos (2016). Daarnaast ben ik 16 jaar lang met veel passie en plezier werkzaam geweest als verloskundige in Veenendaal. Ik heb in deze jaren mogen meemaken hoe bijzonder mooi het is om moeder te mogen worden, maar ook hoe moeilijk dat soms kan zijn. En hoe verdrietig het is als zwanger worden niet lukt, of wanneer een zwangerschap niet eindigt zoals gehoopt.

Tijdens mijn jaren in de verloskunde merkte ik dat er soms behoefte was aan extra begeleiding, in het bijzonder tijdens en na moeilijke momenten voor en/of na zwangerschap en bevalling. Helaas waren wij als verloskundigen beperkt in de tijd die we aan voor- en nazorg konden besteden, wat vaak een onbevredigd gevoel bij mij achterliet: ik wilde vrouwen eigenlijk verder helpen, maar moest ze toch loslaten! Dat ‘gat’ wat ik toen heb ervaren, daar wil ik nu inspringen met mijn praktijk “Vida”.

Klassiek in het Zand

Laat je betoveren door een unieke mix van klassieke muziek, popmuziek en wereldmuziek. Klassiek in het Zand staat garant voor een avond vol muzikale hoogstandjes, die naadloos samenvloeien binnen het thema ‘Hemel & Aarde’. Vanaf het terras van Downtown Veenendaal heb je een prachtig uitzicht op het podium.