Home  ›  Winkels & organisaties  ›  

Praktijk Veenendaal

Praktijk Veenendaal

Dit is de psychologie praktijk van coach en psycholoog Mirjam Bekkenkamp. Zij helpt mensen om te gaan met stress, spanning en burn-out gerelateerde klachten. Ook voor loopbaanbegeleiding, persoonlijke ontwikkeling en bijvoorbeeld het omgaan met angsten kun je bij haar terecht. In Downtown heeft zij een sfeervol ingerichte kamer, en verder is zij veel in het bos te vinden als wandelcoach. Zo kan een coachings- en therapietraject bestaan uit sessies in de praktijk, gecombineerd met gesprekken en oefeningen in de rustgevende natuur.

Openingstijden

Maandag:

09.00 – 14.00 uur Prattenburg

Dinsdag:

09.00 – 17.00 uur Downtown

Woensdag:

gesloten

Donderdag:

09.00 – 17.00 uur Prattenburg

Vrijdag:

09.00 – 17.00 uur Downtown

Zaterdag:

gesloten

Zondag:

gesloten

Over mij

Mijn naam is Mirjam Bekkenkamp. Ik ben getrouwd met Frank, met wie ik al bijna 20 jaar mijn leven deel. En samen hebben we een dochter Sofie. Na mijn studie psychologie bleef ik in Utrecht wonen, haalde Frank uit zijn geliefde Veenendaal, om samen te gaan wonen, en reisde met de trein het hele land door om mensen en teams te coachen. Totdat we een dochtertje kregen en in 2017 weer terugkwamen naar Veenendaal waar Frank en ik beiden zijn opgegroeid. Nu woon en werk ik er met veel plezier en ben ik mijn eigen praktijk begonnen. Mede omdat ik wil zorgen voor korte wachttijden, oplossingsgerichte hulp zonder lange diagnostiek, ruim de tijd hebben voor degene die voor me zit, flexibel kunnen aansluiten op de persoon, en doen wat nodig is, en niet wat opgelegd wordt door zorgverzekeraars. Dit kon ik niet binnen de reguliere ggz vinden, en daarom ben ik het zelf maar gaan doen.
Wat mij kenmerkt is: ruimdenkend/open-minded, nuchter, snel tot de kern, leergierig, deskundig, avontuurlijk, en de rest ontdek je vanzelf. De persoonlijke klik met je coach/psycholoog is het belangrijkst. Kom je eens langs en kennismaken?

Vanaf dinsdag 20 augustus
staan wij weer voor u klaar!

Wij zijn op vakantie!

Barbier Kerels is wel geopend. Bloosz is gesloten van 16-7 tot 30-7.