Home  ›  Winkels & organisaties  ›  

Barbier Kerels

Barbier Kerels

Echte mannen zijn van harte welkom bij Barbier Kerels. Uw haar en baard kunt u tot in de puntjes laten verzorgen door de ambachtsmannen van Kerels. Plan snel uw afspraak in en kom heerlijk ontspannen in de barbierstoel van DownTown.

Openingstijden

Maandag:

10.00 – 17.00 uur

Dinsdag:

09.00 – 18.00 uur

Woensdag:

09.00 – 18.00 uur

Donderdag:

09.00 – 18.00 uur

Vrijdag:

09.00 – 18.00 uur

Zaterdag:

09.00 – 17.00 uur

Zondag:

gesloten

Certified Movember Rated Barber

Barbier Kerels is sinds 2017 door de Movember Foundation gecertificeerd. De Movember Foundation is de enige liefdadigheidsinstelling die het hele jaar door wereldwijd de strijd aangaat voor de gezondheid van de man. Ze pakken een aantal van de grootste gezondheidsproblemen voor mannen aan: prostaatkanker, teelbalkanker, en mentale gezondheid en preventie van zelfmoord. Ze streven ernaar om wereldwijd bij te dragen aan een gelukkiger, gezonder en langer leven voor mannen. Deze ambitie is de basis van alles wat ze doen.

 

Wie zijn wij?

Barbier Kerels zijn Walter Teffer en Danny Martens . Daarnaast zijn ze ook je therapeut, we zijn je sport analist, we zijn je mode-adviseur, we zijn komedianten, we zijn professioneel, we staan voor kwaliteit en service… we zijn jouw barbier! Per 4 oktober 2021 komt Titus ons team alleen op de maandag versterken.

Klassiek in het Zand

Laat je betoveren door een unieke mix van klassieke muziek, popmuziek en wereldmuziek. Klassiek in het Zand staat garant voor een avond vol muzikale hoogstandjes, die naadloos samenvloeien binnen het thema ‘Hemel & Aarde’. Vanaf het terras van Downtown Veenendaal heb je een prachtig uitzicht op het podium.