06/04/2024
20:00

Wij van September

Wij van September is ontstaan toen vier muzikale vrienden in het najaar bij elkaar kwamen om mooie liedjes te schrijven. Nederlandstalige muziek, variërend van nostalgische ballads tot energieke uptempo nummers.

Inmiddels hebben ze een repertoire opgebouwd waar de creatieve muzikaliteit van alle vier de leden is samengesmolten. De persoonlijke teksten, geschreven vanuit het hart worden gezongen door JOKE MELIESIE en RAOUL MICHEL, die ook de akoestische gitaar voor zijn rekening neemt. De warme sound wordt verder ingekleurd door gitarist ARNOLD VAN DONGEN en toetsenist ROB BUIS.

Op 6 april betreedt Wij van September voor het eerst de bühne bij Downtown!

Voorprogramma: Arend Jansen
Na jaren gitarist geweest te zijn bij andere artiesten komt Arend Jansen nu met zijn eigen muziek. In 2024 brengt hij een EP uit met Nederlandstalige liedjes. Op 6 april speelt hij ze voor het eerst live in het voorprogramma van ‘Wij van September’.

Klassiek in het Zand

Laat je betoveren door een unieke mix van klassieke muziek, popmuziek en wereldmuziek. Klassiek in het Zand staat garant voor een avond vol muzikale hoogstandjes, die naadloos samenvloeien binnen het thema ‘Hemel & Aarde’. Vanaf het terras van Downtown Veenendaal heb je een prachtig uitzicht op het podium.