16/12/2023
19:30 uur

LAYDownTown Veenendaal

Downtown Veenendaal is waar het allemaal begon, in december 2019. De eerste editie van LAY DownTown was uitverkocht. Een kerk is van oorsprong de basis voor ontmoetingen, saamhorigheid en samen het leven delen. LAY DownTown vindt altijd plaats in een unieke locatie en Downtown Veenendaal is de plek voor een mindfulness experience en een concert in deze voormalige kerk voor de regio.

Wat als je plat gaat? Gronden in letterlijke zin. In contact met jezelf komt, door het prikkelen van je zintuigen, oren, ogen, neus, mond en wellicht een subtiele aanraking.

LAY DownTown is het event waar je dat allemaal kunt ervaren. Als je durft natuurlijk.

Een prachtige locatie om te aarden, om te liggen, om plat te gaan in het donker.

De warme stem van de yogi neemt je mee in het donker uit de stilte. Een mindful ontspanningsoefening van 35 minuten, op je yogamat, gevolgd door wederom- stilte.

Daarna starten Heuvelman, Kelder & de Visser het concert, ook in het donker. Ze nemen je mee door muziek uit voorgaande tijden en ook improvisaties voeren je langs je eigen hart, gedachten en verlangens.

Na 60 minuten genoten te hebben van het concert, komt het licht weer in de ruimte en start de soundscape. Je blijft nog even liggen en voelt, ruikt, hoort en ziet waar je bent. Een magische avond waar je even met jezelf was, even ruimte voelde in de waan van de dag.

Vanaf dinsdag 20 augustus
staan wij weer voor u klaar!

Wij zijn op vakantie!

Barbier Kerels is wel geopend. Bloosz is gesloten van 16-7 tot 30-7.