15/04/2023
19:00

Kunstfestival

Kunstfestival op 7 diverse locaties. Na een jaar uitstel kunnen we in het weekend van 14, 15 en 16 april in Veenendaal weer genieten van een vernieuwd en gevarieerd Kunstfestival! Van vrijdagavond tot zondagavond kan iedereen op zeven verschillende locaties in het centrum van Veenendaal gratis veel verschillende optredens bijwonen. Dansers, zangers, zangeressen, bandjes, koren, dichters, orkesten, in allerlei genres, jong en oud, solo en in grote gezelschappen… Voor ieder wat wils en een kans om eens kennis te maken met voorstellingen die nieuw voor je zijn. Je kunt kiezen uit ongeveer 60 verschillende voorstellingen en optredens!

Op zaterdag en zondag breidt het festival zich uit. In de omgeving van het Cultuurplein zijn er podia in Spectrum, De Cultuurfabriek en Downtown. Zaterdag en zondag swingt het ook in Theater Lampegiet en op drie podia in drie verschillende cafés in de Sandbrinkstraat en omgeving.

’t Dingetje is een reünie van Veenendaalse muzikanten die in de jaren ’60 en ’70 zeer actief waren in de Veenendaalse popmuziekscene en de muziekklanken uit die periode laten weerklinken. Ze spelen van 19.00 – 00.00 in Downtown. Toegang is gratis.

Klassiek in het Zand

Laat je betoveren door een unieke mix van klassieke muziek, popmuziek en wereldmuziek. Klassiek in het Zand staat garant voor een avond vol muzikale hoogstandjes, die naadloos samenvloeien binnen het thema ‘Hemel & Aarde’. Vanaf het terras van Downtown Veenendaal heb je een prachtig uitzicht op het podium.