14/06/2024
21:00 uur

Klassiek in het Zand

Laat je betoveren door een unieke mix van klassieke muziek, popmuziek en wereldmuziek. Klassiek in het Zand staat garant voor een avond vol muzikale hoogstandjes, die naadloos samenvloeien binnen het thema ‘Hemel & Aarde’. Vanaf het terras van Downtown Veenendaal heb je een prachtig uitzicht op het podium en kun je in een comfortabele en gezellige setting genieten van het spektakel.

Reserveer je tafel op ons terras!

Om ervoor te zorgen dat iedereen van deze magische avond kan genieten, biedt Downtown Veenendaal reserveringen aan voor tafels op het terras. Wees er snel bij, want de plekken zijn beperkt en dit evenement wil je niet missen! Voor slechts €39,50 koop je een tafel voor 2 personen, inclusief een borrelarrangement. Je hebt de keuze uit één fles wijn, zes biertjes of zes frisdranken.

Let op!

Na aankoop van een tafel heb je tot 21.30 uur de gelegenheid om je te melden op het terras. Daarna wordt de tafel vergeven. Mocht je verhinderd zijn, bel dan gerust naar 0318 – 209748.

Klassiek in het Zand

Laat je betoveren door een unieke mix van klassieke muziek, popmuziek en wereldmuziek. Klassiek in het Zand staat garant voor een avond vol muzikale hoogstandjes, die naadloos samenvloeien binnen het thema ‘Hemel & Aarde’. Vanaf het terras van Downtown Veenendaal heb je een prachtig uitzicht op het podium.