04/10/2024
19.30 uur

Concert Raïssa Oosterlen

 Luister jij graag naar originele muziek met een christelijke boodschap? Kom dan op vrijdag 4 oktober 2024 om 19:30 uur naar DownTown, Veenendaal. Singer-songwriter Raïssa Oosterlen zal een gratis bandconcert geven. 

Op vrijdag 4 oktober 2024 is er live muziek te horen in DownTown, Veenendaal. Singer-songwriter Raïssa Oosterlen zal een eigen concert geven met haar band, bestaande uit Efron Nitrouw (bass), Jamie Rutting (drums), Ian Baker (gitaar) en Timon Dantuma (toetsen). De Veenendaalse zangeres en liedschrijfster maakt christelijke popmuziek die bestaat uit luisterliedjes en worshipliedjes, met invloeden uit de pop-, rock- en countrymuziek. Nu te beluisteren via de bekende streamingdiensten én op 4 oktober 2024 live te horen in het sfeervolle DownTown, onder het genot van een drankje.

Raïssa maakte haar muzikale debuut in 2022 met de single ‘In Uw Hand’. Daarna volgde de ‘Back to You EP’ en meerdere singles die zijn geproduceerd door Ralph van Manen. De meest recente single is ‘Tijd als deze’. Een lied van bemoediging dat regelmatig te horen is op Groot Nieuws Radio. Ze schreef het samen met 7 andere artiesten: Jildou, Marieke Sleurink, Elia Ligt, Marjolein Keijzer, Wendy ten Wolde, Aldith, Christie en het werd geproduceerd door Elisa Krijgsman. Deze én andere liedjes zijn op vrijdag 4 oktober 2024 live te horen bij het bandconcert van Raïssa Oosterlen. Van harte welkom! 

Vanaf dinsdag 20 augustus
staan wij weer voor u klaar!

Wij zijn op vakantie!

Barbier Kerels is wel geopend. Bloosz is gesloten van 16-7 tot 30-7.