29/09/2023
20.00 uur

Concert Kees Kraayenoord, Ralph van Manen en Suzanne van der Velde

Op 29 september 2023 mogen we een uniek en bijzonder concert ontvangen in Downtown Veenendaal. Vele jaren speelden en zongen Ralph van Manen, Kees Kraayenoord en Suzanne van der Velde wekelijks op de Nederlandse podia. In de gospel-wereld van Nederland en daarbuiten waren ze een zeer geliefd trio en de klank van hun 3 stemmen samen wist velen te raken! Ongeveer 15 jaar geleden stopte hun samenwerking en gingen ze eigen wegen. Kees Kraayenoord ging eerst solo verder en  startte later in Veenendaal de kerkelijke gemeente Mozaiek0318. Ralph van Manen en Suzanne van der Velde vervolgden hun eigen muzikale weg.

Nu ze elkaar in 2023 weer ontmoetten en in gesprek kwamen, ging de vlam weer branden en ontstond het verlangen nog eens  een mooi concert te geven samen! Met nummers van toen en nummers van nu en ook wellicht verrassende keuzes.
De locatie Downtown Veenendaal biedt hen precies de intieme sfeer die bij zo’n avond past en we zijn trots deze volledig unieke avond een plaats te kunnen geven! De drie worden begeleid door een geweldige band oude bekenden, in kleine, grotendeels akoestische setting.

Mis dit niet en bestel snel uw tickets. Welkom!

Vanaf dinsdag 20 augustus
staan wij weer voor u klaar!

Wij zijn op vakantie!

Barbier Kerels is wel geopend. Bloosz is gesloten van 16-7 tot 30-7.