23/09/2023
19:30 uur

Compassion Café met ELINE

Geniet van een liveconcert van ELINE met koffie en gezelligheid bij het Compassion Café in Putten of Veenendaal! Compassion nodigt je uit voor een sfeervolle avond op twee prachtige locaties, zien we je in Putten of Veenendaal?

Het Compassion Café is een begrip tijdens de Pinksterconferentie Opwekking en staat garant voor een goede sfeer, ontmoeting, (h)eerlijke koffie en natuurlijk livemuziek. Deze sfeer nemen we mee het land in en we strijken neer in Putten en Veenendaal. Geniet van een intiem concert met ELINE waarbij ze zowel haar nieuwe als bekende nummers speelt. Onder het genot van een kopje koffie/thee en een mooie locatie is de avond met uw komst compleet!

Voor zangeres ELINE betekent aanbidding ‘de manier om Jezus te ontmoeten, om Hem groot te maken en te ervaren als Hij daarmee dichterbij komt.’ ELINE is bekend van o.a. de nummers ‘Jezus Overwinnaar’, ‘Abba’ en ‘Door en door goed’. Met haar band heeft ze in de afgelopen tijd heel wat opgetreden, waarbij haar hart raakt aan de missie van Compassion. Ze zal verhalen delen over de oorsprong van haar liederen, de betekenis erachter en wat haar diep bewogen heeft tijdens haar reis met Compassion naar El Salvador.

Of je de muziek van ELINE al langer luistert of haar nummers nog niet kent, tijdens deze avond neemt ELINE je mee op haar muzikale reis. Luister naar haar nieuwe muziek of zing mee met haar eerder geschreven nummers. Wil je ELINE persoonlijk ontmoeten en nummers horen van haar nieuwe album ‘Levenswoorden’? Kom dan naar het Compassion Café en neem je vrienden/familie gezellig mee.

Het concert in Putten vindt buiten, maar wel overdekt, plaats en in Veenendaal zit u gerieflijk binnen bij Downtown. We verwelkomen u graag!

Klassiek in het Zand

Laat je betoveren door een unieke mix van klassieke muziek, popmuziek en wereldmuziek. Klassiek in het Zand staat garant voor een avond vol muzikale hoogstandjes, die naadloos samenvloeien binnen het thema ‘Hemel & Aarde’. Vanaf het terras van Downtown Veenendaal heb je een prachtig uitzicht op het podium.