01/09/2024
16.30 uur

Release Concert EP Arend Jansen

Op 1 september presenteert Arend Jansen zijn eerste EP. Op deze EP staan Nederlandstalige liedjes die gaan over de dingen die hij in de afgelopen jaren heeft meegemaakt. ‘Het zijn kleine monumentjes geworden die mij herinneren aan de dingen die ik heb meegemaakt.’ Het is dus een heel persoonlijk album geworden. Hij schreef de liedjes samen met Wim Rebergen en Matthijn Buwalda.

Op zondagmiddag 1 september kun je aanwezig zijn bij de releaseparty. Samen met zijn band (Denise Brand, Jeroen van Santen, Wilco van Esschoten, Rob Buis) laat Arend die middag zijn liedjes voor het eerst aan het publiek horen onder het genot van een hapje en een drankje in het sfeervolle Downtown Veenendaal. Wees er snel bij want er is maar een beperkt aantal plekken beschikbaar.

De meeste mensen zullen Arend Jansen vooral kennen als gitarist van o.a. The Bowery, Eastville, Kees Kraayenoord en Band, Ronduit Praise, Beam, The Psalm Project en nog vele andere projecten. Nu brengt hij voor het eerst zijn eigen werk uit.

Vanaf dinsdag 20 augustus
staan wij weer voor u klaar!

Wij zijn op vakantie!

Barbier Kerels is wel geopend. Bloosz is gesloten van 16-7 tot 30-7.